Pravila privatnosti

Tko smo mi

Adresa naše web-stranice jest https://igre.trkeljanje.com.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici, prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, IP adresu posjetitelja i string korisničkog agenta preglednika kako bismo lakše detektirali spam.
Moguće je da je anonimizirani string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen servisu Gravatar kako bismo provjerili rabite li ga. Pravila privatnosti servisa Gravatar dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja komentara vaša profilna slika javno je vidljiva u kontekstu vašega komentara.

Medij

Ako prenesete fotografiju na web-stranicu, trebali biste izbjegavati prijenos snimki koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz fotografija s web-stranice.

Kontakt-forme

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. To je kako bismo vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ti kolačići traju godinu dana.
Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Taj kolačić ne sadržava osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.
Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete opciju “zapamti me”, vaša će prijava trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave bit će uklonjeni.
Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić bit će spremljen u vašem pregledniku. Kolačić ne sadržava osobne podatke i samo pokazuje ID članka koji ste upravo uredili. Kolačić će isteći nakon jednoga dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (videoklipove, fotografije, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.
Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, upotrebljavaju kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitika

S kime dijelimo vaše podatke

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, sadržaj i njegovi metapodaci sačuvani su zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.
Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici pohranjujemo osobne podatke koje navedu u korisničkim profilima. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme (ali ne mogu promijeniti korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje datoteke s osobnim podacima koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka. To ne uključuje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Kamo šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.